(Ohje otettu yhteishyvän ruokalehdestä)
12 annosta
Pohja:
150 g voita
3 rkl sokeria
1 kananmuna
3,5 dl vehnäjauhoja (tai sama määrä gluteenitonta fin mixin hienoa jauhoseosta)
Täyte:
2 prk (à 200 g) appelsiinilla maustettua tuorejuustoa
150 g ranskankermaa
3 kananmunaa
1 dl sokeria
2 tl vaniljasokeria
2 rkl perunajauhoja
Voitele irtopohjavuoan (halkaisijaltaan 24 cm) reunat ja päällystä pohja leivinpaperilla.
Valmista taikina.
Vatkaa pehmeä margariini ja sokeri vaahdoksi.
Vatkaa joukkoon kananmuna.
Lisää jauhot ja sekoita nopeasti taikinaksi.
Kauli taikina ja painele vuoan pohjalle ja reunoille.
Notkista tuorejuustot kulhossa.
Sekoita joukkoon kaikki täytteen aineet.
Kaada täyte vuokaan.
Paista kakkua 175 asteessa noin 50 minuuttia.
Nosta kakku jäähtymään ritilälle.
Anna kakun vetäytyä hyvin ennen tarjoilua.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.