4 kananmunaa
1 ½ dl sokeria
1 ½ dl gluteenitonta perunajauhoa

Vatkaa huoneenlämpöiset munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi.

Siivilöi vaahtoon keskenään sekoitetut perunajauhot ja leivinjauhe.

Levitä uunipellille ja paista +225 asteessa n. 8-10min.

Levitä jäähtyneelle torttupohjalle ensin appelsiinituorejuusto ja sen päälle aprikoosihillo. 

Rullaa varovasti tortuksi.

Voit halutessasi päällystää tortun rahkakermaseoksella tai tehdä leivoksia joiden päälle pursotat kermavaahtoa tai rahkakermaseosta.

Koristele näin pääsiäisenä vaikka pääsiäismakeisilla, hedelmillä tai marjoilla.                                                                      



Pääsiäisenä näköjään sattuu vahinkojakin, kun laitoin ekaksi hillon kun oli tarkoitus laittaa ensin appelsiinituorejuusto pohjalle ja sit vasta hillo! laugh

Käy se toki näinkin... 

Huomenna mulle tulee Helsingistä vieraita joille teen tästä tortusta leivoksia ja koetan muistaa ottaa kuvia tänne niistä... heart