http://moilala.fi/competition

Uusia makuja vuokaleipään

Uusia makuja vuokaleipään - KILPAILU!

Moilalan suuri juhlakilpailu!- ”uusia makuja vuokaleipään”

Ensimmäisen kauppojen hyllyille päässeen Moilalan tuotteen, Vaniljatäytepullan kunniaksi pidämme Moilalassa suuren juhlakilpailun,”uusia makuja vuokaleipään”, jossa on sananmukaisesti tarkoituksena löytää uusia makuja ja ominaisuuksia keliaakikoiden leipäpöytään!
Kilpailu kestää 9.10.2012 – 31.10.2012 välisen ajan.

Tuotteesi voi aivan vapaasti olla vaalea, tumma, hapan, makea, kirpeä vuokaleipä tai jopa rukiin makuinen – kunhan se on gluteeniton, valmistettavissa vuokaleivonnalla ja myytävissä pakastetuotteena. Tuotteessasi voi olla myös uusia terveysvaikutteisia ominaisuuksia - mielikuvituksellanne ei ole rajoja tässä kilpailussa! Maku voi olla kuinka eksoottinen tahansa, mutta muistakaa, että Moilalan runsaslukuinen keliaakikkoväki äänestää itse ja päättää voittajan!

HUOM. Muistathan osallistua kisaan tämän uutisen lopussa olevan linkin kautta, etteivät tuotteesi mene normaaliin kuukausiäänestykseen.

Palkinto
Kilpailun pääpalkintona on komea punainen Kenwood KMix yleiskone, jolla taikina tai muu ruuanlaittoon liittyvä työ sujuu kuin itsestään! ( Arvo 300 €) Toiseksi ja kolmanneksi sijoittuneet saavat Moilala kaulimen.( arvo 65€ )

 

Lisäksi jokaiselle kuvalla varustetulla reseptillä kilpailuun osallistuneelle läheteteään 10kpl moilas paistopusseja!

Millä tahansa kilpailuun osallistuneella ja siinä hyvin pärjänneellä tuotteella on mahdollisuus päästä mukaan tuotekehitykseemme ja sitä kautta kaupan hyllyille. Mikäli niin käy, siinä tapauksessa palkkiosi on normaalin moilala kuukausiäänestyksen palkkio, mahdollisesti tässä kilpailussa voittamasi palkinnon lisäksi.
Kaupan valikoimaan pääsystä palkkio on 1000€ ja bonuspalkkiota maksetaan puolen vuoden päästä määräytyen myytyjen tuotepakkausten määrän perusteella. Bonuspalkkion maksimi on peräti 10 000€!

HUOMAA! Vain tämän seuraavan linkin kautta laitetut reseptit osallistuvat kisaan! Klikkaa itsesi kilpailuun tämän linkin kautta: Uusia makuja vuokaleipään kilpailuun tästä linkistä! Tsekkaa tästä linkistä jo ideoidut uuden makuiset vuokaleivät
Muista kertoa kaikille kavereille reseptistäsi Facebookissa, niin saat paremmin ääniä ja näkyvyyttä!

Nyt kaikki jauhopussit pöllyämään ja leipomaan vuokaleipää Moilala sivun kilpailuun!
wink