150 g voita
1 dl sokeria
1 muna
2 dl gluteenitonta fin mixin hienoa jauhoseosta (tai sama määrä vehnäjauhoja)
1 dl kolmen konstin gluteenittomia perunajauhoja (tai tavallisia)
1 tl leivinjauhetta

Täyte:

n.0,5 l raparperinpaloja
1 tlk kermaviiliä
1 muna
2-3 tl vaniljasokeria
1 dl sokeria

Vaahdota voi ja sokeri.
Lisää muna hyvin sekoittaen.
Sekoita jauhot ja leivinjauhe ja lisää taikinaan.
Levitä taikina pyöreän piirakkavuoan pohjalle ja reunoille.
Kuori raparperit ja leikkaa ne ohuiksi paloiksi.
Sekoita kermaviili, sokerit, muna ja raparperinpalat.
Levitä raparperiseos tasaisesti pohjan päälle.
Kaada seos piirakan päälle.
Paista n.200 asteessa n. 20-30 min.


Ohje otettu Kotikokki.net sivuilta jota muokkasin hieman... wink 
                                                                                                                                                                                 Piirakasta tuli perunajauhojen ansiosta ihanan pehmeää ja muutekin maukasta! winkyes