maanantai, 18. kesäkuu 2012
Gluteeniton Raparperipiirakka
150 g voita
1 dl sokeria
1 muna
2 dl gluteenitonta fin mixin hienoa jauhoseosta (tai sama määrä vehnäjauhoja)
1 dl kolmen konstin gluteenittomia perunajauhoja (tai tavallisia)
1 tl leivinjauhetta
Täyte:
n.0,5 l raparperinpaloja
1 tlk kermaviiliä
1 muna
2-3 tl vaniljasokeria
1 dl sokeria
Vaahdota voi ja sokeri.
Lisää muna hyvin sekoittaen.
Sekoita jauhot ja leivinjauhe ja lisää taikinaan.
Levitä taikina pyöreän piirakkavuoan pohjalle ja reunoille.
Kuori raparperit ja leikkaa ne ohuiksi paloiksi.
Sekoita kermaviili, sokerit, muna ja raparperinpalat.
Levitä raparperiseos tasaisesti pohjan päälle.
Kaada seos piirakan päälle.
Paista n.200 asteessa n. 20-30 min.
Ohje otettu Kotikokki.net sivuilta jota muokkasin hieman...
Piirakasta tuli perunajauhojen ansiosta ihanan pehmeää ja muutekin maukasta!
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.