Gluteenittomat piparkakut
40-50 kappaletta
50 g voita tai margariinia
1 tl kanelia
1 tl inkivääriä
1 tl neilikkaa
1/2 dl siirappia
1/2 dl sokeria
1 kananmuna
1 tl leivinjauhetta
3 1/2 dl gluteenitonta jauho seosta
Mittaa voi ja mausteet kulhoon.
Kiehauta siirappi ja sokeri.
Kaada seos voin ja mausteiden päälle kulhoon.
Sekoita, kunnes seos on tasaista ja jäähtynyt.
Lisää kananmuna.
Sekoita jauhot ja leivinjauhe ja lisää taikinaan.
Sekoita tasaiseksi.
Anna taikinan vetäytyä ja kovettua kylmässä yön yli.
Kauli seuraavana päivänä ja ota siitä muotilla haluamiasi kuvioita.
Paista 200 asteessa noin viisi minuuttia.
sunnuntai, 4. joulukuu 2011
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.